Product image

The Gold Edition

Rond deze tijd van het jaar vieren we bij Neolea het nieuwe oogstseizoen! The Gold Edition is een limited edition met olijfolie van onze extra vroege oogst, oftewel early harvest. De ongelofelijke rauwe en wilde smaak én bijzonder felle groene kleur maakt deze olijfolie uniek van de reguliere oogst. 

De early harvest bevat de eerste paar liters van de nieuwe oogst. Aangezien deze olijfolie in een korte periode te winnen is de voorraad beperkt met een exclusieve oplage van 1000 flessen. Don't miss out! 

Pre-order nu

Uitzonderlijke Smaak

De smaak van The Gold Edition is rauw en wild. Ontdek een grassig en aromatisch smaakprofiel dat leidt tot een pittige kick met bittere afdronk. Zo heb je olijfolie nog nooit geproefd! Verwonder jezelf aan de extreem felle groene kleur van de early harvest olijfolie. Een kleur zo bijzonder, dat je je afvraagt of het écht is. 

Exclusief

De olijven die worden gebruikt voor de early harvest olijfolie worden geplukt wanneer ze nauwelijks rijp zijn. Hierdoor ontstaat een uitgesproken smaakprofiel en extra gezondheidsvoordelen, maar het betekent ook een lagere opbrengst en productie van olijfolie per olijf. Omdat The Gold Edition de eerste paar liters van de nieuwe oogst bevat hebben we een exclusieve oplage van 1000 flessen. 

Pre-order nu The Gold Edition!
Levering vanaf week 49.

Schrijf me in

Bestelformulier

The Gold Edition • The Neolea Giftbox • Sea Salt Refill Bags

Bestel al onze nieuwe producten direct via dit formulier

Buitengewoon gezond

Ultra verse olijfolie is buitengewoon gezond! De nauwelijks rijpe olijven kunnen het dubbele aantal antioxidanten bevatten. Antioxidanten vangen vrije radicalen op, dit zijn agressieve stoffen die schade aan cellen en weefsels kunnen veroorzaken.

Bovendien is de olijfolie in The Gold Edition ook nog rijker aan vitamine E en K. Dit is onder andere gunstig zijn voor de botstofwisseling.

Product image