Uniek Design

In het Mediterrane gebied gaat design al eeuwen lang over meer dan alleen functionaliteit. Door sterk ontwerp toon je uniek karakter, ontstaat er onderscheidt en biedt je bovenal inspiratie. 

Functie

Neolea wordt gebotteld in een glazen fles want glas is het enige materiaal dat de olijfolie nooit in kwaliteit aantast. De fles heeft een stevige basis waardoor hij nooit omvalt en is vrij kort zodat hij nooit in de weg staat op tafel. De glazen fles is niet doorzichtig waardoor we veel UV licht tegenhouden, wat een van de grootste vijanden van olijfolie is. De schenktuit zorgt voor altijd een perfecte hoeveelheid Neolea. 

Design

Het is geen toeval dat de fles virgin white is, Neolea valt op en steelt de show op het schap maar ook bij jou in de keuken of op tafel. Het zwarte logo is krachtig en clean wat de krachtige smaak en geur van Neolea benadrukt. Alles begint bij de olijfboom en zodra die gesnoeid is, maken wij olijfhouten doppen die iedere Neolea fles uniek maken en eigen karakter geven. Wie zegt dat authenticiteit niet modern kan zijn? 

Neolea

Neolea betekent 'jeugd' in het Grieks en dat benadrukt perfect de versheid van onze olijfolie maar ook de gezonde eigenschappen door de hoge waarden van Phenolische stoffen die in onze olijfolie zitten. 

Neo-Elea betekent nieuwe olijf in het Grieks, een nieuwe kwaliteitsnorm maar ook een nieuwe manier van inspireren.